Kabeh Kategori

Smart Stick Vakum Tanpa Kabel A22

Stick Vacuum Cleaner, Smart Cordless Vacuum Cleaner, 18Kpa Kuat Stick Cordless Vacuum kanthi wektu mlaku 40 menit, Vacuum Cleaner kanggo Karpet Lantai Kayu Keras Rambut Pet Mobil

Smart Stick Vakum Tanpa Kabel A22

Perkakas omah, omah sing resik, bisa digunakake ing lantai sing atos, karpet, sofa, kursi, gorden, kursi, lan akeh permukaan liyane ing omah lan bisa nyedhot bledug, rambut, kertas, potongan cemilan, rambut kewan lan sampah liyane.

titik dodolan-2

Aksesoris ing Paket

分布图(2)

parameter Product
* Ukuran unit 287*93*204mm
* NW/GW 1.05KG/2.2KG
* Werna Werna injeksi
* Tegangan input 14.8V (Li-ion) -4sel
* Daya nominal 150 W BLDC
* Kapasitas tank bledug 0.35L
* Filter Multi siklon +HEPA sing bisa dicuci
* Kapasitas baterei Li-ion 2600mAh
* Wektu ngisi 3~4jam
* Kontrol kacepetan 2kacepetan
* Vakum 7 kpa wae18kpa
* Wektu kerja 15 menit kanthi kacepetan dhuwur
40min ingEcokacepetan
* Tampilan LED Indikator cerdas kanggo daya baterei, blok sikat lan bledug kebak

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas