Kabeh Kategori

4 in 1 Tongkat Vakum Tanpa Kabel A17

Pembersih Vakum Tongkat, Pembersih Vakum Tanpa Kabel, Vakum Tongkat Tanpa Kabel Kuat 21Kpa kanthi Baterei sing Bisa Dicopot 50 menit, Cangkir Debu Gedhe, Pembersih Vakum kanggo Lantai Kayu Karpet Tangga Rambut Pet Mobil

4 in 1 Tongkat Vakum Tanpa Kabel A17

Perkakas omah, omah sing resik, bisa digunakake ing lantai sing atos, karpet, sofa, kursi, gorden, kursi, lan akeh permukaan liyane ing omah lan bisa nyedhot bledug, rambut, kertas, potongan cemilan, rambut kewan lan sampah liyane.

Aksesoris ing Paket

Distribusi

parameter Product
* Ukuran unit 230 * 220 * 1090mm (karo tabung lan sikat)
* NW/GW 1.35KG / 3.2KG
* Werna Werna injeksi
* Tegangan input 25.9V (Li-ion) - 7 sel
* Daya nominal 250 W BLDC(300W,350 W BLDCkasedhiya)
* Kapasitas tank bledug 0.9L
* Filter HEPA sing bisa dicuci
* Kapasitas baterei Li-ion 2200mAh
* Wektu ngisi 4 ~ 5 Jam
* Kontrol kacepetan Kacepetan 3
* Vakum 7kpa utawa 21kpa
* Wektu kerja 15 menit kanthi kacepetan dhuwur
25 menit ing kacepetan tengah
50 menit ing kacepetan kurang
* Tampilan LED Indikator cerdas kanggo daya baterei, blok sikat lan bledug kebak

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas