Kabeh Kategori

Tongkat sing Nyaman lan Pembersih Vakum Tanpa Kabel Genggam A15

Vakum Tanpa Kabel, Pembersih Vakum Tanpa Kabel Gampang Handy Kanggo Ngarep lan Mobil, 21000pa karo Filter HEPA kanggo Karpet Lantai Keras, Pabrik Pet lan Rambut, 22.2V 250W BLDC

Tongkat sing Nyaman lan Pembersih Vakum Tanpa Kabel Genggam A15

Kanthi Tampilan LED, Tongkat sing Nyaman lan Pembersih Vakum Tanpa Kabel Genggam, Vacuum Handy Rechargeable Ringan kanthi Nyedhot Kuat, Panggunaan Omah lan Mobil, 25.9V, 250W BLDC 21kpa Pemasok China

Lithium sing bisa dicopot & Kapasitas Gedhe
Aksesoris ing Paket
undefined
undefined
parameter Product
* Ukuran unit 230 * 220 * 1090mm (karo tabung lan sikat)
* NW/GW 1.4KG / 3.2KG
* Tegangan input 22.2V (Li-ion)
* Daya nominal 250 W (BLDC)
* Kapasitas tank bledug 0.8L
* Filter Ultra spons utawa HEPA sing bisa dicuci
* Kapasitas baterei Li-ion 2200mAh
* Wektu ngisi 4 ~ 5 Jam
* Vakum 21kpa ing kacepetan dhuwur 7kpa ing kacepetan kurang
* Wektu kerja 12mins ing kacepetan dhuwur 30mins ing kacepetan kurang

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas