Kabeh Kategori

Service

Kita Usaha Kanggo
Mbangun Brand Kita Dhewe

Nggawe Merek Independen Online Lan Gunakake Merek Online Kanggo
Drive Offline Sales.

ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURER

Cara Produksi Dilanjutake Ing Konsinyasi Ing Endi Sing Panuku Nampa Niat Pengembangan Lan Ngasilake Produk Rampung Kanthi Merek Dagang Sing Dituku.Biaya Produksi Bisa Dikurangi Amarga Sing Tuku Ora Perlu Dilengkapi Fasilitas Produksi.

ORIGINAL DESIGN MANUFACTURER

Pangembangan pabrikan - ing ngendi perusahaan manufaktur berkembang, ngrancang produk kanthi merek dagang saka panuku miturut syarat panuku. Iki minangka sistem sing nyadari total layanan kanggo kabeh proses saka perencanaan produk nganti pangembangan, produksi, manajemen kualitas lan pangiriman adhedhasar teknologi lan kapasitas proprietary perusahaan manufaktur.

TUJUAN KITA

Kita Muga-muga Nggawe Produk Sing Pelanggan Kita
Apa Wareg karo

Desain khusus

STRIVE TO NGANGGO KANGGO KOWE BRAND

Perusahaan Wis Kasil Ndhaptar Akeh Merek Dagang Domestik lan Manca Ing China, Amerika Serikat, Uni Eropa lan Negara-negara Liyane. Merek Kita Makarya ing macem-macem Mode Ing Butik High-end, Supermarket, Perusahaan E-commerce Lintas-wates Lan Toko Luar Ruangan. Fokus ing Desain, Pangembangan lan Inovasi Merk Independen, Akeh Produk Unggulan Kanthi Hak Kekayaan Intelektual Independen, Daya Saing Kualitas Kuwat Lan Nilai Tambah Merek Dhuwur Wis Dibentuk Kanggo Mbantu Kita Ngrebut Rantai Nilai High-end.

Gawe Merek Independen Online Lan Gunakake Merek Online Kanggo Dodolan Offline.

Kita Fokus ing Seri Produk Vacuum Cleaner, Ngembangake Kategori Produk Secara Horisontal, Lan Nyedhiyakake Pilihan Liyane kanggo Pelanggan. Kita Nggawe Departemen Operasi Merek lan Pusat R&D Ing Suzhou. Kita Rencana Nggawe Gudang Luar Negeri Ing Amerika Serikat Kanggo Nyedhiyakake Barang Langsung menyang Grosir Lokal, Supaya Ngindhari Biaya Tambahan sing Dikenani Perantara.

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas