Kabeh Kategori

SUPPORT

Instruksi, Ngatasi Masalah, Masalah Umum, Pangopènan Produk

  • Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka salah sawijining produsen pembersih vakum paling dhuwur ing China, sing duwe sejarah 12 taun. Produk kita utamane nutupi pasar Eropa, Amerika Utara lan Amerika Selatan. Kanggo rincian liyane, bukak situs web kita.

  • Apa sertifikat sing sampeyan duwe kanggo produk sampeyan?

    Kita duwe GS, ETL, CB, FCC, CE (EMC, LVD), sertifikat RoHs.

  • Apa sampeyan nampa pesenan liwat bisnis OEM / ODM?

    Ya, iku kalebu logo pelanggan & desain printing paket pelanggan, nanging kudu ketemu MOQ.

  • Apa Kuantitas Minimum Order Panjenengan?

    Jumlah pesenan minimal yaiku 500 potongan, nanging kalebu dhaptar sampel; rega bakal luwih dhuwur tinimbang kustomisasi.

  • Apa sampeyan nampa pesenan sampel?

    Sample biasane 5-10 dina sawise pembayaran ditampa.

  • Apa wektu timbal lan istilah pembayaran sampeyan?

    Biasane, wektu timbal kita yaiku 45 dina, gumantung saka jumlah pesenan lan panjaluk sampeyan.
    Sample: T / T utawa liwat jaminan perdagangan Alibaba.
    Produksi massal: 30% simpenan, 70% Balance karo BL Copy.

  • Kepiye babagan pengiriman?

    Sampel sing didhukung ing saindenging jagad, produk kustomisasi massal, kita nindakake item FOB Shanghai.

  • Kepiye babagan Garansi?

    12 sasi , 0.3% gratis suku cadang.

  • Apa duwe kontrol quanlity khusus?

    Ya, kita duwe BSCI, ISO9001.

  • Kanggo baterei, apa wektu urip, tes apa sing bisa ditindakake ing pabrik?

    Biasane, baterei duwe 500 siklon, kita tindakake munggah GB / T 2423.2, EN60335-2-2, GB / T-20291.1-2014.

  • Carane akeh R & D, carane Kualifikasi?

    Lima wong, Kualifikasi luwih saka 5 taun fokus ing pembersih vakum tanpa kabel, udan lan garing.

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas