Kabeh Kategori

Mini Handheld Cordless Vacuum AR191

Vakum Tangan sing Bisa Diisi Ulang, Ringan kanthi Nyedhot Kuat, Pembersih Vakum Mobil Mini, 14.8V, 120W BLDC

Mini Handheld Cordless Vacuum AR191

Perkakas omah, omah sing resik, bisa digunakake ing lantai sing atos, karpet, sofa, kursi, gorden, kursi, lan akeh permukaan liyane ing omah lan bisa nyedhot bledug, rambut, kertas, potongan cemilan, rambut kewan lan sampah liyane.

Filter efisiensi dhuwur
Gambar 3-Rechargeable Hand Vacuum AR191
Aksesoris ing Paket
Distribusi
parameter Product
* Tegangan input 14.8V (Li-ion)
* Daya nominal 120 W BLDC
* Kapasitas tank bledug 0.4L
* Filter MIF+HEPA (ora rugi, gampang resik)
* Kapasitas baterei Li-ion 2200mAh
* Wektu ngisi 5H
* Kontrol kacepetan Ya
* Vakum 16kpa utawa 7kpa
* Wektu kerja 15 menit utawa 35 menit
* Aksesori 2 pcs alat cilik
* Adaptor VDE/UL/PSE/CB/KC plug
* Kothak kado Ya
* Kotak karton (8 in 1) Ya

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas