Kabeh Kategori

Handheld Cordless Vacuum 678A

Vakum Genggam Isi Ulang, Kanthi Lampu LED lan Nyedhot Kuat, Mobil Portabel lan Vakum Rambut Pet, 14.8V, 100W

Handheld Cordless Vacuum 678A

Perkakas omah, omah sing resik, bisa digunakake ing lantai sing atos, karpet, sofa, kursi, gorden, kursi, lan akeh permukaan liyane ing omah lan bisa nyedhot bledug, rambut, kertas, potongan cemilan, rambut kewan lan sampah liyane.

Aksesoris ing Paket

分布图(1)

parameter Product
* Ukuran unit 406 * 138 * 117mm
* NW/GW 1.18KG / 1.8KG
* Werna Werna injeksi (Warna semprotan opsional)
* Tegangan input 14.8V (Li-ion)
* Daya nominal 100WDC
* Kapasitas tank bledug 580ml
* Filter MIF+HEPA (ora rugi, gampang resik)
* Kapasitas baterei Li-ion 2500mAh
* Wektu ngisi 3H
* Kontrol kacepetan Ya
* Vakum 7kpa utawa 5kpa
* Wektu kerja 23 menit utawa 30 menit
* Aksesori Alat 2 ing 1 Crevice
Sikat sofa
Ngisi basis
Sikat resik
* Adaptor VDE/UL/PSE/CB/KC plug
* Kothak kado Ya
* Kotak karton (8 in 1) Ya

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas