Kabeh Kategori

Sugeng rawuh ing AZA

AZA Mitra Terpercaya Sampeyan!

Suzhou AZA Clean Teknologi Listrik Co., Ltd

Iku perusahaan vakum luwih resik pinunjul, lan specilize ing pangembangan produk, Manufaktur lan kontrol kualitas. Iki diadegaké ing taun 2009, lan nemokake ing Suzhou, kutha ayu cedhak Shanghai.Perusahaan kalebu area 10000 meter persegi, kalebu pabrik injeksi ngecor, pabrik Déwan lan laboratorium ..........

Mangerteni liyane
  • 10

    Taun Pengalaman Lengkap

  • 166

    Pelanggan Global

  • 10000

    Ukuran Perusahaan

  • 150000

    Pcs Produksi Bulanan

Distribusi Pelanggan Global AZA

Video Supaya Sampeyan Ngerti Luwih Luwih Babagan AZA

Jelajahi Produk Kita

Paten lan Sertifikasi Kehormatan Kita

Produk wis lulus UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD sertifikasi internasional.

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
Mlebu
RoHS
UN38.3
Sertifikat Angkutan Laut

Mangga Ninggalake Pesen

Yen Sampeyan Duwe Pitakonan, Mangga Ninggalake Alamat Email Sampeyan Lan Kita Bakal Mjawab Sampeyan Sanalika Bisa

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas