Kabeh Kategori

2 in 1 Tongkat Vakum Tanpa Kabel AR182

Vacuum Cleaner Tanpa Kabel, Tongkat Vacuum Cleaner, Cangkir Debu Gedhe, Vacuum Cleaner kanggo Lantai Kayu Karpet Tangga Mobil Rambut Pet

2 in 1 Tongkat Vakum Tanpa Kabel AR182

Perkakas omah, omah sing resik, bisa digunakake ing lantai sing atos, karpet, sofa, kursi, gorden, kursi, lan akeh permukaan liyane ing omah lan bisa nyedhot bledug, rambut, kertas, potongan cemilan, rambut kewan lan sampah liyane.

Aksesoris ing Paket

1 (1)

parameter Product
* Ukuran unit 230 * 220 * 1090mm (karo tabung lan sikat)
* NW/GW 1.4KG / 3.3KG
* Werna Werna injeksi
* Tegangan input 22.2V (Li-ion)
* Daya nominal 120W
* Kapasitas tank bledug 0.8L
* Filter Ultra spons (HEPA opsional)
* Kapasitas baterei Li-ion 2200mAh
* Wektu ngisi 4 ~ 5 Jam
* Vakum 9kpa ing kacepetan dhuwur5kpa ing kacepetan kurang
* Wektu kerja 20 menit ing kacepetan dhuwur35 menit ing kacepetan kurang
* Aksesori 2 Pcs Alat Kecil 1 Pcs Bersih Alat 1 Pcs Normal Aluminium Tabung 1 Pcs Standar Sikat Elektro 1 Pcs Dinding Mouted (Tanpa Fungsi Pengisian)
* Adaptor VDE/UL/BS/PSE/KC plug
* Paket Kotak kado & kotak karton 4 in 1

Isi Informasi Panjenengan

Yen sampeyan duwe pitakonan, please email kita lan kita bakal mangsuli sampeyan langsung

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas