Kabeh Kategori

BABAGAN AWAKE DHEWE

Suzhou AZA Clean
Electric Technology Co., Ltd

Iku Produsen Profesional lan Eksportir Reresik
Wear

Pambuka Company

Suzhou AZA Clean Electric Technology Co., ltd minangka perusahaan pembersih vakum sing luar biasa, lan spesifik ing pangembangan produk, manufaktur lan kontrol kualitas. Iki didegaké ing taun 2009, lan dumunung ing Suzhou, sawijining kutha sing éndah ing cedhak Shanghai.

Perusahaan kalebu area 10000 meter persegi, kalebu pabrik cetakan injeksi, pabrik perakitan lan laboratorium. Lan duwe sertifikasi standar komersial lan sosial BSCI lan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO 9001 Saiki duwe kapasitas taunan 1,000,000 VC kanthi 4 jalur perakitan lan luwih saka 150 staf profesional sing melu. Lan uga duwe Tim profesional lan teknis tingkat dhuwur, peralatan produksi vakum luwih resik lan peralatan uji coba.

Produk wis lulus UL / ETL / GS / CE / CB / RoHS / EMC / LVD sertifikasi internasional. Lan adol panas ing Eropa, Amerika, Australia, Asia lan negara lan wilayah liyane. Dheweke dipuji dening para pelanggan ing saindenging jagad.

OEM lan ODM kerjasama bisa kasedhiya. welcome kanggo ngunjungi kita lan duwe kerjasama apik.

Sejarah Pangembangan

Produk kita didol kanthi apik ing Eropa, Amerika, Australia, Asia lan negara lan wilayah liyane. Highly ngalembana dening pelanggan kabeh ndonya.

Sejarah Pangembangan
2009

Pabrik injeksi ditemokake ing Suzhou, lan bagean injeksi supplier. Kanthi mesin injeksi 9pcs, kita nyedhiyakake bagean injeksi 10,000pcs saben dina. Pengalaman iki nggawe kita ngerti luwih akeh babagan industri, lan ngumpulake info liyane babagan chain supplier.

2010

Miwiti bisnis ekspor & impor, lan nggawe kantor lan showroom dhewe

Kita gabung ing Alibaba kanggo nyuplai pembersih vakum, lan menangake pemasok emas ing Alibaba. Kita uga rawuh ing Canton Fair lan pameran liyane kanggo ngembangake luwih akeh pelanggan.

2016

Thanks kanggo dhukungan pelanggan, kita nggawe pabrik produksi dhewe ing Suzhou.

Pabrik duwe 2 jalur produksi kanthi luwih saka produk 11pcs. Lan kita ngembangake departemen pemasaran, departemen R&D, departemen produksi, departemen QA lan departemen administratif, kanthi total 80 staf.

Ing taun iki, kita ngembangake produk anyar 4pcs. Uga entuk pesenan Electrolux lan ALDI, sing nggawe pengalaman luwih akeh babagan pesenan promosi lan pelanggan merek.

2017

Pindhah menyang basis anyar kita, bangunan anyar karo 2 floors.Totally duwe 4pcs jalur produksi, 150pcs Staff lan 18pcs produk. Nyedhiyakake vakum tanpa kabel, kita nambah 20pcs pelanggan anyar.

2019

Fokus ing panyedhot vakum tanpa kabel lan pelanggan online, kita ngembangake tabung teleskopik kanggo pembersih vakum tanpa kabel, sing mbantu para pelanggan ngirit $3 saben potongan lan entuk 50% saham ing pasar. Iki mbantu kita dadi perusahaan sing diatur ing taun 2019.

2020

Nggawe Laboratorium kita dhewe, lan duwe luwih saka 15pcs mesin test khusus kanggo vakum tanpa kabel lan mope vakum luwih resik, kalebu Performance mesin test, Product linuwih mesin test, motor urip test, sikat mesin test linuwih. Uga Laboratorium ABR, simulasi skenario panggunaan pelanggan nindakake tes aplikasi linuwih.

Ingkang kinurmatan

Kualitas Luwih Penting tinimbang Kuantitas

BSCI
EMC
GS
ISO9001
LVD
Mlebu
RoHS
UN38.3
Sertifikat Angkutan Laut

Mitra Pengecer

We Hot Sale Ing Eropah, Amerika, Australia, Asia lan negara lan wilayah liyane. Padha Highly Dipuji dening
Pelanggan ing saindenging jagad.

Mitra Pengecer

Kunci Produk

Hubungi Kita

Hubungi kita kanggo pitakonan utawa konsultasi

Kategori panas